Retail & Private Banking - BNP Paribas Belgïe
BNP Paribas in België Particulieren
BNP Paribas BE_Retail Banking_RPB_Female branch employee discussing with customer_950x230

Partner van particulieren en ondernemers

Met meer dan 8.500 werknemers die 3,6 miljoen klanten bedienen en een sterke positie in alle bankproducten is BNP Paribas Fortis de Belgische marktleider in Retail & Private Banking (RPB).

Het biedt zijn diensten multikanaal aan in combinatie met een innoverende dienstverlening.

BNP Paribas Fortis branchHet netwerk bestaat uit meer dan 800 BNP Paribas Fortis-kantoren, ongeveer 300 zelfstandige Fintro-kantoren en circa 660 verkooppunten van bpost bank in het kader van een joint venture met bpost.

Ter ondersteuning van het kantorennet van BNP Paribas Fortis zijn de adviseurs van het contact centre (Easy banking centre) meer dan 80 uren per week bereikbaar, ook op zaterdag.

Die nabije diensten – kantorennet en contact centre – vult de bank aan met ongeveer 4.000 bankautomaten.

Verder is er een volledig aanbod aan elektronische kanalen:

Bovenop dit aanbod is er nog Hello bank!, een volledig digitale bank, down te loaden op smartphone of tablet en die een reeks volledig gratis bankverrichtingen aanbiedt.

BNP-Paribas-BE_Individuals_RPB_Woman-using-smartphone-on-street_287x430Andere innoverende oplossingen zijn in de maak, zoals:

Voor de verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis samen met AG Insurance via een langetermijnpartnerschap.

Verder biedt BNP Paribas Fortis een steeds bredere waaier aan maatschappelijk verantwoorde beleggingen.
 

Bank van de Ondernemers

BNP-Paribas-BE_Individuals_RPB_Chefs-cooking_410x240Als Bank van de Ondernemers biedt BNP Paribas Fortis een gericht aanbod en benadering die wordt gedragen door 160 gespecialiseerde adviseurs, afhankelijk van de activiteit van de klant: handelaars en zelfstandigen, vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen, land- en tuinbouwers, lokale overheidsklanten (gemeenten, OCMW’s, politiezones, provincies).

Dankzij advies op maat en unieke voordelen kunnen ondernemers een vliegende start nemen.

Meer info over de Ondernemersbank
 

Private Banking

BNP-Paribas-BE_Individuals_RPB_Female-branch-employee-with-male-customer-purple-background_573x38236 Private Banking Centres en twee centra voor vermogensbeheer (wealth management) in Brussel en Antwerpen verstrekken hooggespecialiseerd advies.

De dienstverlening van BNP Paribas Fortis neemt een in België unieke positionering in: instapdrempel van 250.000 euro aan belegbare activa, globale aanpak van het patrimoniaal beheer (als particulier en als onderneming), gespecialiseerde beleggings- en kredietoplossingen, sterke lokale verankering, ondersteuning door de groep BNP Paribas in verschillende landen.

Klanten met potentiële activa boven 4 miljoen euro genieten een specifieke aanpak voor hun vermogensbeheer.

Meer info over ons private banking-aanbod

  • BNP Paribas