BNP Paribas in België Over BNP Paribas
 • BNP Paribas Fortis
  BNP Paribas Fortis

  BNP Paribas Fortis biedt particulieren, ondernemers, kleine, middelgrote en grote ondernemingen, publieke instellingen en institutionele klanten een volledig gamma van financiële producten en diensten.

  De bank is sterk verweven met de Belgische economie.  Ze biedt lokale marktkennis in combinatie met wereldwijde expertise dankzij het internationale netwerk van BNP Paribas in 75 landen.

  Vanuit België verleent BNP Paribas Fortis een aantal gespecialiseerde diensten aan BNP Paribas-klanten op Europese schaal.

  www.bnpparibasfortis.com

  Corporate & Public Bank, Belgium

  Particulieren, Ondernemers, Private Banking     

 • BNP Paribas Leasing Solutions
  BNP Paribas Leasing Solutions

  BNP Paribas Leasing Solutions is gespecialiseerd in financiële leasing, financiële huur en operationele huur van professionele uitrusting en vastgoedleasing.

  In België verloopt het aanbod rechtstreeks aan bedrijven en ondernemers via BNP Paribas Fortis of via één van de vendor lease programma’s.

  Op internationaal vlak bekleedt BNP Paribas Leasing Solutions een unieke positie met een ruim aanbod van leasingoplossingen in 23 landen.

  leasingsolutions.bnpparibas.be

 • BNP Paribas Fortis Factor
  BNP Paribas Fortis Factor

  Als marktleider in Europa op het gebied van factoring en expert in Working Capital levert BNP Paribas Fortis Factor oplossingen op maat aan bedrijven van elke omvang om hen duurzaam te ondersteunen bij elke stap van hun traject.

  In een snel veranderende wereld maakt ons unieke aanbod het verschil dankzij de kwaliteit van onze experts en ons vermogen om de klantervaring steeds verder te optimaliseren en te digitaliseren.

  We kunnen rekenen op de kracht en het netwerk van BNP Paribas om bedrijven te ondersteunen bij hun internationale expansie.

  Meer weten? factor.bnpparibasfortis.be

  Onze collega’s zijn beschikbaar op 014 405 411 of via factoring@bnpparibasfortisfactor.com

 • Arval
  Arval

  Het autoleasingbedrijf Arval biedt grote en kleine bedrijven een operationele leasingformule aan met volledige administratieve dienstverlening voor hun voertuigenpark.

  In België beheert Arval meer dan 37.000 wagens en lichte bedrijfsvoertuigen van alle merken voor klanten die actief zijn in alle sectoren.

  In zijn sector behoort Arval tot de Belgische top 5.

  arval.be

   

 • BNP Paribas Asset Management

  BNP Paribas Asset Management, de vermogensbeheerder van de groep BNP Paribas, bestaat uit een internationaal netwerk van meer dan 20 gespecialiseerde ondernemingen.

  BNP Paribas Asset Management biedt zowel institutionele klanten als distributeurs wereldwijd een volledige waaier van vermogensbeheerdiensten.

  BNP Paribas Asset Management heeft vestigingen in 35 landen en behoort tot de grootste vermogensbeheerders van Europa. Dankzij deze wereldwijde aanwezigheid en zijn partnerships met vooraanstaande asset managers biedt de onderneming erkende know-how in al haar expertisegebieden.

  BNP Paribas Asset Management

 • BNP Paribas Securities Services
  BNP Paribas Securities Services

  BNP Paribas Securities Securities is wereldwijd een toonaangevende dienstenverlener op het gebied van effecten.

  In België biedt BNP Paribas Securities Securities zowel Belgische als buitenlandse klanten geïntegreerde oplossingen voor lokale en wereldwijde effectenbewaring, diensten aan emittenten en beleggingsfondsen voor alle soorten instrumenten. De onderneming heeft een rechtstreekse toegang tot alle lokale infrastructuren.

  BNP Paribas Securities Services is op alle continenten actief in meer dan 30 landen. Zijn wereldwijde netwerk voor effectenbewaring bedient ruim 100 markten bedient en is een van de meeste uitgebreide in de sector.

  securities.bnpparibas.com

 • BNP Paribas Real Estate
  BNP Paribas Real Estate

   

  BNP Paribas Real Estate biedt een complete gamma van diensten die de volledige levensloop van een onroerend goed omvatten.

   

  Voor de klant betekent dit een belangrijk voordeel inzake efficiëntie en de kwaliteit van de dienstverlening. 

  BNP Paribas Real Estate is aanwezig in 38 landen waaronder 17 kantoren alsook via een netwerk van allianties in de hele wereld. Als dusdanig geldt de onderneming als één van de toonaangevende Europese bedrijven in zijn sector.

  www.realestate.bnpparibas.be

 • BNP Paribas Cardif
  BNP Paribas Cardif

  In België is BNP Paribas Cardif als verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in het dekken van kredietrisico’s voor hypothecaire leningen, consumptiekredieten en investeringskredieten.

  BNP Paribas Cardif verdeelt zijn verzekeringsproducten via verschillende kanalen – zelfstandige makelaars, banken en kredietondernemingen.

  Het topproduct in België is een schuldsaldoverzekering voor hypotheekleningen.

  www.bnpparibascardif.be

 • Fintro
  Fintro

  Fintro bedient particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen op de Belgische markt. Zijn distributienetwerk bestaat uit circa 300 zelfstandige agenten, bijgestaan door een duizendtal medewerkers.

  Het bankaanbod van Fintro omvat het uitgebreide productengamma van BNP Paribas Fortis.

  De Fintro-agenten zijn ook verzekeringsmakelaars voor voorzorgs- en verzekeringsoplossingen.

  www.fintro.be

 • Hello bank!, een bank ‘mobile, just like you’

  Hello bank! is een 100% digitale bank die voor een radicaal nieuwe ervaring staat.

  Hello bank! biedt gratis de producten en diensten aan die essentieel zijn voor de dagelijkse bancaire activiteiten, alsook het advies en de technische bijstand van het Hello Team zes dagen op zeven.

  De app Hello bank! werd ontwikkeld voor een optimaal gebruik op smartphones en tablets.

  Hello bank! kan bogen op de financiële soliditeit van de Groep BNP Paribas –  BNP Paribas Fortis in België, Consorsbank in Duitsland, BNP Paribas in Frankrijk, BNL in Italië.

  www.hellobank.be

   

 • AlphaCredit
  AlphaCredit

  De onderneming biedt een brede waaier van financieringsoplossingen voor particulieren zoals leningen op afbetaling en kaarten met een permanente geldreserve.

  Ze werkt nauw samen met BNP Paribas Fortis, Fintro, bpost bank, tal van concessiehouders van auto’s en motoren, kredietmakelaars en de distributiesector.  AlphaCredit verkoopt ook kredieten rechtstreeks aan klanten.

  AlphaCredit is marktleider voor consumentenkredieten in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg.

  http://www.alphacredit.be/nl/index.php

 • BNP Paribas International Buyers
  BNP Paribas International Buyers

  BNP Paribas International Buyers is de Europese leider in gespecialiseerde leningen voor internationale aankopers van woningen in Frankrijk of Italië.

  Gefinancierde projecten omvatten de aankoop van een nieuwe of tweedehandse hoofd- of vakantiewoning, renovatie- en woningverbeteringswerken, aankoop voor verhuur, alsook her- en post-financieringen of nog regelingen inzake equity release.

  Deze afdeling maakt deel uit van BNP Paribas Personal Finance, een volle dochteronderneming van BNP Paribas.

  international-buyers.bnpparibas.nl

 • BNP Paribas