BNP Paribas in Belgïe Over BNP Paribas

Financiële educatie om betere keuzes te maken

BNP Paribas Fortis organiseert elk jaar honderden informatiesessies voor zowel particulieren als ondernemers, zowel klanten als niet klanten. Jongeren en gezinnen worden niet vergeten.

Het is voor gezinnen, jongeren, zelfstandigen, maar ook bedrijfsleiders vaak niet gemakkelijk om te bepalen welke spaarvorm, lening of belegging werkelijk aan hun behoeften voldoet. Dat geldt nog meer als zij de financiële materie onvoldoende beheersen. Het is ook wel zo dat sommige financiële producten erg complex worden én dat de regelgeving steeds verandert – zelfs professionals moeten voortdurend bij de les.

Onze klanten kunnen wel terecht bij de commercieel adviseurs en relatiebeheerders die duidelijke, objectieve en transparante informatie geven. Ook in het Easy Banking contact centre van BNP Paribas Fortis kan de particuliere klant terecht voor advies en basisverrichtingen.

Daarnaast kunnen klanten en niet-klanten pedagogische rubrieken raadplegen op verschillende sites, zoals op www.bnpparibasfortis.be.

Maar zoals in andere thuismarkten gaat BNP Paribas in België veel verder en organiseert geregeld informatiesessies om particulieren en ondernemingen betere financiële keuzes helpen te maken.

  • BNP Paribas