BNP Paribas in België Particulieren

Nummer 1 voor consumentenkredieten

AlphaCredit beheert alle leningen op afbetaling voor BNP Paribas Fortis en Fintro, alsook betaalkaarten met geldreserve.

De onderneming verkoopt ook alle soorten leningen voor verschillende dealers van nieuwe of tweedehands voertuigen en motoren, en voor bedrijven in de distributiesector.

Verder heeft AlphaCredit een business-to-consumer (B2C)-activiteit waarbij particulieren leningen en kaarten op elk ogenblik rechtstreeks kunnen aanvragen, online of per telefoon.

Het fundament van de verkoopstrategie voor duurzame groei bij Alpha Credit bestaat in een verantwoorde kredietverstrekking. In elke fase van de klantenrelatie, van een kredietvoorstel tot de uitvoering en follow-up ervan, zijn de criteria voor die verantwoorde kredietverstrekking van toepassing. Ze variëren al naargelang de behoeften van de klanten, die centraal staan in de aanpak, en hun tevredenheid, die regelmatig wordt gemeten.

AlphaCredit werd eind 1991 opgericht en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas Fortis. Met meer dan 1 miljoen klanten is het bedrijf marktleider voor consumentenkredieten in België en het Groothertogdom Luxemburg.

  • BNP Paribas