BNP Paribas in België Particulieren

Residentiële eigendommen in het buitenland financieren

Doorsturen naar een vriendDoorsturen naar een vriend PrintPrint

BNP Paribas International Buyers:  de klant door het hele proces heen begeleiden

BNP Paribas International Buyers is de Europese leider in gespecialiseerde leningen voor internationale aankopers van woningen in Frankrijk of Italië.

Gefinancierde projecten omvatten de aankoop van een nieuwe of tweedehandse hoofd- of vakantiewoning, renovatie- en woningverbeteringswerken, aankoop voor verhuur, alsook her- en post-financieringen of nog regelingen inzake equity release.

International Buyers, seeing an appartement for saleDe meertalige en multiculturele adviseurs van BNP Paribas International Buyers adviseren kandidaat-kopers over hoe zij het beste een huis kunnen kopen in Frankrijk, eenvoudig een hypothecaire lening kunnen krijgen – en hen daarbij geruststellen door het proces te vergelijken met dat in hun eigen land.

Ze begeleiden kandidaat-kopers in het gehele project tot de aankoop van hun huis, vanaf de eerste zoektocht naar de beste hypotheekoplossing tot aan de betaling van hun laatste termijn.

BNP Paribas International Buyers bedient zijn klanten in het Nederlands, Italiaans, Engels en Frans.

Deze afdeling maakt deel uit van BNP Paribas Personal Finance, een volle dochteronderneming van BNP Paribas met meer dan 30 jaar ervaring in de financiering van residentiële eigendommen in het buitenland.

  • BNP Paribas