BNP Paribas in België Particulieren

Partner van particulieren en ondernemers

Met 3,4 miljoen klanten, een uitgebreid aanbod van bankproducten en een innoverende dienstverlening, heeft BNP Paribas Fortis een sterke positie in retail en private banking. Het biedt zijn diensten aan via een hybride marktmodel waarbij naast kantoren, digitale kanalen een prominente plaats innemen.

De adviseurs van het Easy Banking Centre (Contact Centre) zijn meer dan 80 uren per week bereikbaar, ook op zaterdag.

De digitale kanalen die de klant kan gebruiken zijn:

  • Easy Banking Web, het platform voor onlinebankieren, waarbij ook de online aankoop van bankproducten steeds belangrijker wordt.
  • De Easy banking app voor mobiel bankieren via smartphone en tablet met steeds meer functionaliteiten.
  • Phone banking voor telefonisch bankieren.
  • Hello bank!, een volledig digitale bank, downloadbaar op smartphone of tablet, met een reeks volledig gratis bankverrichtingen.

BNP Paribas Fortis werkt continue aan innoverende oplossingen, zowel in het kantorennet als in het digitale aanbod. De creatie van nieuwe ‘Flagship’kantoren met een belangrijke lokale verankering beantwoordt aan het veranderend klantengedrag. De bank is eveneens een van de stichters van Belgian Mobile, die de identificatie-app ‘Itsme’ lanceerde. Verder biedt BNP Paribas Fortis een steeds bredere waaier aan van maatschappelijk verantwoorde beleggingen.

Voor verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis samen met AG Insurance via een langetermijnpartnerschap.

 

De Ondernemersbank

De Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis biedt een gericht aanbod, afhankelijk van de activiteit van de klant: handelaars en zelfstandigen, vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen, land- en tuinbouwers en lokale overheidsklanten (gemeenten, OCMW’s, politiezones, provincies). Via de lokale Ondernemersbank Centres zijn de adviseurs en de specialisten ingebed in de locale economie. Een specifieke benadering voor starters biedt deze ondernemers alle kansen om succesrijk te groeien.

Meer info over de Ondernemersbank

 

Private Banking

30 Private Banking Centres in België en twee centra voor vermogensbeheer in Brussel en Antwerpen verstrekken hooggespecialiseerd advies.

De dienstverlening van BNP Paribas Fortis Private Banking neemt een in België unieke positionering in: instapdrempel van 250.000 euro aan belegbare activa, globale aanpak van het patrimoniaal beheer (als particulier en als onderneming), gespecialiseerde beleggings- en kredietoplossingen, sterke lokale verankering, ondersteuning door de groep BNP Paribas in verschillende landen en een uniek aanbod van maatschappelijk verantwoorde beleggingen.

Klanten met potentiële activa vanaf 5 miljoen euro genieten een specifieke aanpak voor hun vermogensbeheer.

Meer info over ons private banking-aanbod

 

 

 

 

  • BNP Paribas