Tennis

Een passie voor tennis

We are tennis sinds 1973

De groep BNP Paribas is al bijna 50 jaar een loyale partner van het tennis, een sport die waarden als engagement, ambitie en fair play hoog in het vaandel draagt.

Kleinere tornooien of vipformules in Roland Garros: we nodigen onze klanten en zakenrelaties uit op allerlei evenementen om ons enthousiasme voor de tennissport met hen te delen, en onze ambitie om de nummer één sponsor van het tennis te zijn, kracht bij te zetten.

BNP Paribas Fortis partner van het Belgische tennis

Met ‘We Are Tennis’ stelt BNP Paribas Fortis zich op als een trouwe en actieve partner van het Belgische tennis. We moedigen het tennis aan voor iedereen, op alle niveaus en in al zijn facetten: van amateurtennis, over steun aan jonge talenten en goodwilltennis, tot professionele tornooien.

Allen samen

BNP Paribas Fortis werkt samen met zowel Tennis Vlaanderen als met de Association Francophone de Tennis (AFT). Met die twee federaties investeren we in een aantal internationale tornooien, zowel voor dames als voor heren, verspreid over het hele land. Via die tornooien bieden we jong aanstormend talent de kans om zich te meten op internationaal niveau.

Goodwill tennis

BNP Paribas Fortis steunt ook een aantal rolstoeltornooien, en we zijn partner van Special Olympics Belgium en de Hope & Spirit Foundation.

ImageS Copyright © FFT